Menü
Visszahívás kérése

Számoljon le a stresszel autogén tréning segítségével!

2018. augusztus 20
2362
autogén tréninggel a stressz ellen

A stressz korunk egyik legsúlyosabb népbetegsége. Számtalan negatív hatása van szervezetünkre, ezért amennyire csak tudjuk, ki kell iktatnunk az életünkből. Ebben lehet segítségünkre az autogén tréning.

 

Mi is az az autogén tréning?


Az autogén tréning jelentése legegyszerűbben talán úgy írható le, hogy egy olyan relaxációs terápia, amely támogatja testünk természetes, öngyógyító folyamatait. 

 

autogén tréning jelentése

 

 

Miben segíthet az autogén tréning?


A módszer elsajátításával csökkenthető a stressz, a fájdalom és a félelem. Hasznunkra lehet tanulási és emlékezőképességünk, valamint teljesítményünk fokozására is.

 

Kiknek segíthet a relaxáció?


Röviden és tömören: bárkinek. Támasza lehet az érettségiző, nyelvvizsgázó diákoknak és az egyetemistáknak is a vizsgaidőszak idején. Ha rettegünk az utazástól, segítségünkre lehet félelmeink leküzdésében. Hasznára válhat a különösen stresszes munkát végzőknek, a vezető beosztásban dolgozóknak. Jól jöhet továbbá azoknak a sportolóknak is, akik teljesítményüket szeretnék fokozni.

 

Hogyan tanulható?


Az autogén tréning elsajátításában egy képzett terapeuta lehet segítségére, később azonban önállóan is tudja végezni a gyakorlatokat. 

 

Ha az autogén tréning jelentésének és pozitív hatásainak tisztázása után felkeltette az érdeklődését ez a relaxációs technika, akkor segíthetnek Önnek az Arbor Egészségfejlesztő Központ munkatársai. Keressen minket bizalommal!

 

 

 

 

címkék:
Témák
Címkék