Menü
Visszahívás kérése

Rólunk

 

Az életben számtalan olyan váratlan élethelyzet, nehézség adódhat, mellyel az ember önerejéből nehezen, vagy egyáltalán nem tud megküzdeni. 
Az Arbor Egészségfejlesztő Központ azzal a céllal jött létre, hogy a mentális problémák megelőzése, illetve a nehézségek hátterének feltárása mellett, a lehető legszélesebb körben biztosítson professzionális terápiás lehetőségeket gyermekeknek 0-tól 18 éves korig, valamint felnőtteknek és családoknak már a gyermekvállalás tervezésétől. Szakembereink számos terápiás modalitásban való jártassága biztosítja a rendelő sokoldalúságát, innovatív erejét úgy egyéni, mint csoportos terápiák során.

 

Pszichológus Budapest


Munkatársaink jól képzett, a legújabb szakmai trendeket is követő felnőtt- és gyermekpszichológusok, pár- és családterapeuták, gyógypedagógusok, logopédusok, mozgásterapeuták, zene- és művészetterapeuták, akik szükség esetén szoros együttműködésben dolgoznak egymással, lehetővé téve, hogy a hozzánk forduló páciensek minden problémájukat érintő, komplex ellátásban részesülhessenek egy helyen.
A szakmai team igyekszik képviselni magát a tudományos életben, illetve a felnőttképzés területén is, melyre mindig szívesen várjuk az érdeklődő szakembereket, kollégákat.  
Kiemelt profilunkat képviseli az autizmus diagnosztikája és fejlesztése, a kognitív viselkedésterápia, mozgásfejlesztések, családterápia és a mindfulness (tudatos jelenléten alapuló kognitív) terápia. Mindemellett számos egyéb szakterületen is dolgoznak munkatársaink, budapesti pszichológusaink, melyről egyéni bemutatkozásaikban tájékozódhatnak.  

 

Miért Arbor?


A rendelő a latin arbor szóról kapta a nevét, amely magyarul fát jelent. A fa, mint az ember szívéhez mindig is közel álló természeti szimbólum jelképezi számunkra az emberi lélek felépítését, egészen a földben stabilan megtartó gyökérzettől (amely a földből legtöbbször még ki sem látszik), a sokszor rendkívül szövevényes és szerteágazó lombkoronáig. Hisszük, hogy csakúgy, mint a fa, az ember is akkor tud igazán egészségesen működni, ha a részei külön-külön, és egymással rendszerben is kiegyensúlyozottan működnek.
Parkolás
Munkatársaink