Menü
Visszahívás kérése

Rendelőt bérelne?

Rendelő bérlés Budapesten

Szeretne a városközpontban, exkluzív kivitelű magánrendelőben praktizálni?

 

 kiadó rendelő pszichológusoknak

 

AzArbor Egészségfejlesztő Központban komplex diagnosztikus és terápiásmunkára van lehetőség felnőtt- és gyermekpszichiáterek éspszichológusok, gyógypedagógusok, valamint fejlesztő pedagógusokszámára. A kiadó rendelő Budapest közepén, az ÁNTSZ-szel egyeztetve,egyedi igényességgel lett kialakítva. Szakembereink számára több kiadórendelő áll rendelkezésére, amelyek igény szerint kivehetőek rövid- éshosszútávon egyaránt.

 

Az 5 legfontosabb dolog, amire egy sikeres magánterapeutának szüksége van:

1. Exkluzív rendelő, amely magabiztosságot ad és mindenki által gyorsan és kényelmesen megközelíthető helyen található.

2. Profi csapat, amely szakmai hátteret és biztonságot nyújt.

3. Rugalmas, saját maga által beosztott munkaidő, melyben motivált kliensekkel dolgozhat együtt.

4. Folyamatos, intenzív marketingtevékenység és reklám 

5. Komplex szemlélet és innovációra törekvés kiégés ellen

 

Ha Ön jelenleg még nem rendelkezik a felsoroltak mindegyikével, válasszon csomagajánlatainkból és legyen része az Arbor csapatának!

 

„Fantasztikusan szép a rendelő! Ez nekem is mindig önbizalmat ad”

T. Anna, pszichológusVálasszon csomagajánlatainkból!

 

 

A rendelő Budapest szívében, jól megközelíthető helyen található, ami bárki számára bárhonnan gyorsan és könnyen elérhető. A rendelő lehetőséget teremt a professzionális és minőségi munkavégzésre, melyet az exkluzív kivitel, gazdag szakmai felszereltség, szupervíziós lehetőség, az irodai eszközök (laptop, nyomtató stb.) használata és a korlátlan internet hozzáférés biztosítanak. Cégünk továbbá ingyenes hozzáférést tesz lehetővé az Ön számára a rendelő által előfizetett szakmai folyóiratokhoz is, hogy mindig napra kész lehessen.

 

„Olyanjó, hogy itt minden megvan, ami a munkához kell! Játékok, tesztek,eszközök... Nekem tényleg csak a kedvenc tollamat kellett hoznom.”

P.Krisztina, gyógypedagógus


Önnek csak magát kell hoznia, minden mást mi biztosítunk!


Tekintse meg galériánkat!A szakembereknek a rendelő bérlés lehetőségén túl alkalma nyílik egy lendületes, jól képzett, sokoldalú csapattal való munkára, amely komplex szemléletet és ellátást tesz lehetővé a klinikumban.

 

„Nagyon jó szakemberekkel ellátott intézmény! 5 csillag”

L. András, kliens


terápiás szoba kiadó


A pszichológus rendelő bérlés során az új kollégáknak további segítséget nyújtunk páciens küldésben is, hogy elősegítsük a mihamarabbi pácienskör kialakulását. Mindezek mellett már a reklámozással sem kell foglalkoznia, ugyanis cégünk intenzív és rendszeres marketing tevékenységet folytat, hogy minél többen és minél előbb találjanak Önre. Cégünk arra is lehetőséget biztosít, hogy rendelőnk honlapján Ön díjtalanul megjelentethesse praxisát, ezáltal is több emberhez juthat el.

Az Arbor Egészségfejlesztő Központ kedvezményt biztosít a két kisebb kiadó terápiás szoba esetén azon szakemberek számára, akik heti 4 óra felett veszik igénybe a rendelő bérlés  szolgáltatásunkat.

Igényes szakmai munka, folyamatos profilbővülés és innováció harmonikus környezetben!


CSOMAGAJÁNLATAINK - az Ön igényeire szabva:

 

Alap csomag
Heti 2 órától
Haladó csomag
Heti 5 órától
Profi csomag
Heti 10 órától
Félállás csomag
Heti 20 órától
exkluzív kivitelű rendelő rendelkezésre állásaexkluzív kivitelű rendelő rendelkezésre állásaexkluzív kivitelű rendelő rendelkezésre állásaexkluzív kivitelű rendelő rendelkezésre állása
felszerelés, eszközök biztosításafelszerelés, eszközök biztosításafelszerelés, eszközök biztosításafelszerelés, eszközök biztosítása
weboldalon való ingyenes szereplésweboldalon való ingyenes szereplésweboldalon való ingyenes szereplésweboldalon való ingyenes szereplés
kliens közvetítéskliens közvetítésben való kiemelt segítségnyújtáskliens közvetítésben való kiemelt segítségnyújtás
kliens közvetítésben való kiemelt segítségnyújtás
2000 Ft/óra készenlíti díj**szakmai folyóiratok ingyenes használataszakmai folyóiratok ingyenes használata
szakmai folyóiratok ingyenes használata
Hogyan induljon el? Ingyenes szakmai segítségnyújtás egyéni vállalkozás indításához
Hogyan induljon el? Ingyenes szakmai segítségnyújtás egyéni vállalkozás indításához, bővítéséhezrészvételi lehetőség évi 1 db szakmai képzésen (100.000 Ft értékű)*
1500 Ft/óra készenlíti díj**részvételi lehetőség évi 1 db szakmai képzésen (50.000 Ft értékű)*szupervízió havi 1 alkalommal
szupervízió havi 1 alkalommalhavi 4 bónusz óra
havi 2 bónusz óra
1300 Ft/óra készenlíti díj**1000 Ft/óra készenlíti díj**

* A rendelőben, illetve a KINCSES-MEDICAL Kft. által szervezett szakmai képzések, tréningek kínálatából választva.

** Kliens fogadása esetén a bérleti díj a szolgáltatás függvényében eltérhet a készenléti díjtól. Részletekről érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

 

Amennyiben megtalálta az Ön számára legmegfelelőbb csomagot, foglalja le rendelőjét még ma!Rendelőt bérelek

 

 

3 egyszerű lépés és Ön máris kezdheti magánpraxisának építését:

  1. Vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, a megadott elérhetőségek bármelyikén!
  2. Tekintse meg egy előre egyeztetett időpontban a rendelőt, és az elképzelések átbeszélése után vigye haza a szerződést tanulmányozásra!
  3. Írja alá a szerződést és vegye át a kulcsokat új rendelőjéhez!

 

További részletekért hívja a +36 30 447 7073-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@arborek.hu címre.Terápiás szoba kiadó már két fő részére

 

A kiadó rendelő Budapest VIII. kerületében található a Palotanegyed déli részén, így tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető.

 


kiadó rendelő pszichológusoknak és más szakembereknek
Rendelő 2-4 fős terápiákhoz

 

Minden terápiás szoba kiadó, árban alig különböznek egymástól, azonban érdemes őket a terápia vagy tréning céljának megfelelően kiválasztani. Terapeuta vagy pszichológus rendelő bérlés esetén érdemes figyelembe venni a kliens diagnózisát, ugyanis például egy szorongásos betegséggel küzdő páciens számára előnyös lehet egy kisebb, ’kuckósabb’ szoba, ahol könnyebben kialakulhat a bizalmi kapcsolat a két fél között.

Gyermekek terápiája céljából is kiválóan alkalmas lehet a kisebb helyiség, ugyanis barátságos berendezésével, érdekes játékokkal felszerelve a gyermek hamar otthon érezheti magát, könnyebben nyílik meg egy idegen előtt, ami elősegítheti a terápia gördülékenységét. Továbbá ideális lehet kisebb gyermekek gyógypedagógiai fejlesztésében, ugyanis a szoba különféle fejlesztő játékokkal, pszichológiai tesztekkel és egyéb szükséges kellékekkel jól felszerelt, az esetlegesen felmerülő igényeknek való megfelelés céljából.

A kisméretű kiadó rendelő pszichológusoknak és más szakembereknek is tökéletesen megfelelhet párterápiák lebonyolítására is, melyeket csendes, nyugodt körülmények között van alkalmuk kivitelezni.

A legkisebb szobát maximum négy fős terápiás- vagy tréningcsoport használatára javasoljuk. A jelenlévők számára folyamatos kávé- és teakészítési lehetőség áll rendelkezésre, emellett wifit is biztosítunk az Ön számára.

 

Családterápiák, csoportfoglalkozások előnyben


Gyermekek és felnőttek egyéni terápiájára ez a szoba tökéletes! A babaházakkal kialakított játszósarok, vagy a fejlesztések kényelmesebbé tételére alkalmas íróasztal teszi ideálissá a helyiséget a gyermekekkel foglalkozó szakemberek számára.


családterápiákhoz való kiadó terápiás szoba
 
Családterápiákhoz is ideális szoba

 

Ez a kiadó rendelő pszichológusoknak, terapeutáknak, gyógypedagógusoknak, fejlesztőpedagógusoknak, de akár coach-ok számára is optimális lehet, nyugodt légkörével, harmonikus színvilágával inspiráló, gondolatébresztő hatást kelt. A helyiség kényelmes ülőalkalmatosságokkal rendelkezik, elrendezése akár kérés szerint alakítható, illetve plusz székeket tudunk biztosítani maximális létszám esetén.

A 6-8 fős szoba családterápiák esetén, illetve kisebb csoporttréningek alkalmával is jól kihasználható, világos és tágas terének köszönhetően. A letisztult, elegáns berendezése kellemes hangulatot teremt, nem vonja el a figyelmet, ezzel hozzájárulva a minőségi szolgáltatásnyújtáshoz.

Alkalmas lehet még cégek számára interjúztatáshoz, valamint tárgyalások és különböző konzultációk esetén is kiváló helyszínt biztosít ez a jól felszerelt, kiadó terápiás szoba. A foglalkozáshoz szükséges eszközöket (mint például whiteboard-ot), illetve igény esetén laptopot, projektort készséggel tudunk szolgáltatni az Ön számára.

Számunkra nagyon fontos, hogy a leendő szakembereink és betegeik is a lehető legjobban érezzék magukat, könnyedén alakítsanak ki a szobában komfort zónát a hely adottságainak köszönhetően, így a legközelebbi alkalommal is szívesen térjenek vissza Önhöz kliensei. A teljes komfortérzet kialakítása érdekében nyugtató tea vagy frissítő kávé készítési lehetőség, illetve wifi elérés ennél a szobánál is rendelkezésre áll.Rendelőt bérelek

 

 

Csoportszoba nagy létszámhoz


A nagyobb helyigényű, csoportos terápiák és tréningek megvalósításához 10-15 főre szabott csoportszobát tudunk biztosítani Önnek. A kiadó terápiás szoba lehetőséget kínál gyógypedagógiai fejlesztések, vagy akár gyermekek mozgásfejlesztő terápiájának kivitelezésére is, melyekhez a szükséges fejlesztő eszközök és játékok rendelkezésre állnak.

 

pszichológus rendelő bérlés csoportos foglalkozáshoz

Csoportos foglalkozások, tréningek

 

A kiadó rendelő tágas tere kiválóan alkalmas lehet különféle tréningek szervezésére nagyobb létszámú csoportok esetén, mint például munkahelyi csapatépítők vagy egyes továbbképzések. Ezen alkalmak gördülékeny lebonyolítása érdekében elegendő konnektor áll rendelkezésre a résztvevők számára, illetve wifi elérés itt is van természetesen. A terem igény szerint berendezhető-átrendezhető, valamint rengeteg különböző kisegítő eszköz – például: plusz tárgyalószékek, laptop, projektor, projektorvászon, hangszóró – is áll az Ön rendelkezésére.

A helyiség legkellemesebb sarkában idilli ’szigetet’ alakítottunk ki, amely kiválóan alkalmas egyéni terápiák és konzultációk lebonyolítására.

A rendelőszobák megtekintését szintén előzetes egyeztetést követően tudjuk biztosítani.

A rendelő bérlés Budapest területén vagy vonzáskörzetében főként életvitelszerűen élők számára kiadó. A kiadó rendelő személygépjárművel vagy tömegközlekedéssel (villamossal, metróval és busszal is) jól megközelíthető, pár perc sétát követően könnyedén eljuthat a célállomásra.

 

Komfortos konyha és váró


A rendelő hangulatos váróval rendelkezik, ahol az éppen várakozó kliensek, vagy az őket elkísérő családtagok kényelmesen kikapcsolódhatnak lágy zene hallgatása és egy kávé vagy tea elfogyasztása mellett.

 

komfortos pszichológus rendelő bérlés

Kávét vagy teát?

 

Szeretnénk, ha azok is komfortosan éreznék magukat, akik kisgyermekkel érkeznek, ezért ebből a célból létrehoztunk egy játszósarkot is. A kicsiknek itt lehetősége van színezni, legózni, vagy ha úgy tartja kedvük, akár az összes játékot kipróbálni.

A szoba barátságos hangulatú, kellemes bézs színű berendezésével komfortos légkört teremt, garantáljuk, hogy az idő is gyorsan repül majd!


További részletekért hívja a +36 30 447 7073-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@arborek.hu címre.Rendelőt bérelekt

 

 


Bérelhető rendelőink