Menü

Rendelőt bérelne?

 

Kedves Kolléga!

Szeretne a városközpontban, exkluzív kivitelű rendelőben magánrendelni? 

Az Arbor Egészségfejlesztő Központban komplex diagnosztikus és terápiás munkára van lehetőség felnőtt- és gyermekpszichiáterek és pszichológusok, gyógypedagógusok, valamint fejlesztőpedagógusok számára. A rendelő ÁNTSZ-el egyeztetve, egyedi igényességgel lett kialakítva.

A szakembereknek a rendelő bérlésén túl lehetősége van egy lendületes, jól képzett, sokoldalú teamben való munkára, amely komplex szemléletet és ellátást tesz lehetővé a klinikumban. A rendelő igyekszik azonban képviselni magát a tudományos életben, illetve a felnőttképzés területén is, melyekbe szintén bekapcsolódhatnak azok a szakemberek, akik nyitottak erre.  

Igényes szakmai munka, folyamatos profilbővülés és innováció harmonikus környezetben!

 

A rendelő bérlés díja tartalmazza:

 

- a szoba használatát (amely mindig megbízhatóan kiváló állapotú, tiszta, jól felszerelt)

- a rendelő honlapján való ingyenes megjelenési lehetőséget

- rendszeres, intenzív marketing tevékenységet

- páciensküldésben való segítségnyújtást

- a rendelő által előfizetett szakmai folyóiratok használatát

- szupervízorral vezetett esetmegbeszélő alkalmakon való részvétel lehetőségét (pszichoterápiákra és autizmus fejlesztésre külön-külön szupervízióval)

 

A bérleti díj a két kisebb rendelő esetében 1500Ft/óra heti 4 óra rendelő bérlés felett, és 2000 Ft/óra heti 4 óra alatt. A csoportszoba bérleti díja 2000 Ft/óra. A kezdő bérleti csomag heti 2 óra bérléssel indul.

 

További információ:

 

dr. Szabó Magdolna

06-30-676-3321 vagy info@arborek.hu    Arborek Egészségfejlesztő Központ Facebook/arboregeszsegfejlesztokozpont

Kérem tekintse meg galériánkat a bérelhető helyiségekről részletes leírással, vagy egyeztessen időpontot személyes megtekintésre a fenti telefonszámon!

 

Az Arbor Egészségfejlesztő Központ bérelhető irodái a József körút 32-esek terei villamosmegállójánál, a Baross utca Palotanegyedben fekvő részén, a körúttól néhány lépésnyire található. A 2-es, 3-as és 4-es metró vonal, buszok és villamosok találhatóak 2-5 percen belül, így mindenki számára könnyen megközelíthető.