Menü
Visszahívás kérése

Gyermekpszichológus - Pszichodiagnosztika

 

A gyermekek sokszor nem tudják felénk testi és lelki diszkomfort érzésüket egyértelműen jelezni. Ez nagyon gyakran valamilyen ’magatartási probléma’, iskolával kapcsolatos nehézség, hiszti, agresszió, táplálkozási – alvási- vagy vizeletszabályozási zavar formájában mutatkozik meg. Ezek mögött a nem specifikus tünetek mögött bármilyen probléma (kommunikációs zavar, szorongás, depresszió, trauma) meghúzódhat. Mint ahogy mi felnőttek, a gyermekek sem képesek ezekkel mindig önállóan, vagy a család legjobb szándékú támogatásával sem megküzdeni.

 

Miben segíthet a gyermekpszichológus?


Gyermekpszichológus kollégáink korszerű diagnosztikus eszközök segítségével tárják fel a probléma hátterében megbújó nehézséget, és célzott, specifikus segítséget nyújtanak a probléma mielőbbi megoldásához, ez által a tünetek megszűnéséhez, enyhüléséhez. A komplex ellátás érdekében bizonyos esetekben gyógypedagógiai, logopédiai, vagy pszichiátriai vizsgálatot kérnek, -melyre rendelőnkben szintén van lehetőség-, közösen dolgozva ilyenkor a megoldáson.  

 

Gyermekpszichológusaink számtalan terápiás módszerben képzettek, ezért igyekszünk megtalálni az Ön gyermekének leginkább testreszabott és megfelelő terápiás megoldást.

 

Gyermekpszichológus Budapest

 

A gyermekpszichológiai első találkozásra mindig várjuk a szülőket is, akik részletesen beszámolhatnak a tapasztalt nehézségekről, illetve később, a terápia folyamán is szoros együttműködésben maradnak a szakemberrel. A terápiás ülések hossza általában 45-60 perc. 

 

Gyermekpszichológus Budapesten


Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen időpontot az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Online időpontfoglaló rendszerünkön keresztül

Telefonon: 0630 447 7073     emailen: info@arborek.hu 

vagy vegye igénybe ingyenesen elérhető Terápiát/segítséget keres? szolgáltatásunkat (Főmenü), mellyel 48 órán belül segítünk Önnek eljutni a megfelelő szakemberhez!