Menü
 • Lépjünk időben, gyermekpszichológus budapest
  2019. augusztus 09
  16
  Nem ritka, hogy olyan helyzetbe kerülünk, amikor elkezdünk azon vívódni, hogy minden rendben van-e gyermekünkkel, illetve fejtörést okoz számunkra, hogy egy adott probléma vajon mennyire számít komolynak.
 • Párterápia kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolathoz
  2019. június 11
  92
  Napjainkban egyik leggyakoribb „betegsége” a megfelelő kommunikáció hiánya. A folyamatos bizalmas kommunikáció egy kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolat alapja kell, hogy legyen.
 • autizmus kivizsgálása autizmus gyógyítása
  2019. május 28
  157
  Talán már minden ember számára ismerős az autizmus fogalma: akár hallottak formájában, akár ismerősök körében vagy netán családi körben is találkozott már konkrét esettel
 • Asperger-szindróma és az iskola választás
  2019. május 16
  122
  Az Asperger-szindróma iskola választáskor is kihívás elé állítja a szülőket. A rendellenességgel járó tipikus tulajdonságok az iskolai életben számos nehézséget okozhatnak,
 • Autizmus teszt diagnosztizáláshoz
  2019. május 08
  312
  Az autizmus tünetei a gyerekkor korai szakaszában, már pár hónapos korban megfigyelhetőek. A betegség diagnosztizálását azonban 3-4 éves kor előtt nem végzik el, pedig a korai képességfejlesztések nagymértékben javítanak, és hozzájárulnak a normális élet kialakulásához.
 • Alapozó terápia gyakorlatok és hatásai
  2019. május 01
  218
  Az alapozó terápia nem más, mint az idegrendszeri érést elősegítő, komplex mozgásos fejlesztés. Jelentősége jóval nagyobb, mint azt elsőre gondolnánk: a mozgásbeli elmaradás szorosan kapcsolódik olyan problémákhoz, mint például a diszlexia, a diszgráfia, a hiperaktivitás vagy akár egyéb tanulási és anyanyelvi kommunikációs nehézségek.
Témák
Címkék