Menü
 • perinatális jelentése, miben tud segíteni egy perinatális szaktanácsadó
  2019. október 29
  65
  Egy leendő édesanyát a várandósságtól kezdve egészen a csöppség kisgyermek koráig számos szakember veszi körül: így mindenki számára ismerős, hogy mi fán terem egy nőgyógyász, egy szülésznő, egy gyermekorvos, egy védőnő, vagy akár egy pszichológus.
 • Miért olyan népszerűek a tanulástechnikai módszerek?
  2019. szeptember 18
  147
  A szeptember beköszöntével újra becsengettek az iskolába: az első tanítási órára igyekvő fürge lábak tulajdonosai között vannak, akik már rutinos iskolába járók, és kisebb-nagyobb sikerrel, de már belerázódtak az iskolai évekbe, viszont akadnak köztük olyanok is, akik nemrég cserélték le tollra a homokozós játékaikat, és most már egy hatalmas méretű iskolatáska mögül tekintenek vissza szeretett óvodájukra.
 • Lépjünk időben, gyermekpszichológus budapest
  2019. augusztus 09
  175
  Nem ritka, hogy olyan helyzetbe kerülünk, amikor elkezdünk azon vívódni, hogy minden rendben van-e gyermekünkkel, illetve fejtörést okoz számunkra, hogy egy adott probléma vajon mennyire számít komolynak.
 • Párterápia kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolathoz
  2019. június 11
  256
  Napjainkban egyik leggyakoribb „betegsége” a megfelelő kommunikáció hiánya. A folyamatos bizalmas kommunikáció egy kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolat alapja kell, hogy legyen.
 • autizmus kivizsgálása autizmus gyógyítása
  2019. május 28
  338
  Talán már minden ember számára ismerős az autizmus fogalma: akár hallottak formájában, akár ismerősök körében vagy netán családi körben is találkozott már konkrét esettel
 • Asperger-szindróma és az iskola választás
  2019. május 16
  438
  Az Asperger-szindróma iskola választáskor is kihívás elé állítja a szülőket. A rendellenességgel járó tipikus tulajdonságok az iskolai életben számos nehézséget okozhatnak,
Témák
Címkék